Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to Gamers Evolution. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as access to full version pc games downloads , customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Posted Image


Username:   Password:
Add Reply
Nike Air Max 1; Nike Air Max 1
Topic Started: Jan 12 2018, 06:29 AM (38 Views)
AllenWat
Default Avatar
Newcomer
[ * ]
ÿþHoewel de Nike Air Max 1 Thunder Away Nike KD VI pas op 31 oktober in de winkel valt, lijkt het erop dat je sneakerheads bent en deze gewrichten vroegtijdig hebt overgenomen met dank aan ny_5thavenue op eBay. Voor jullie allemaal sneaker-vrienden die voor het einde van de maand een sprong in de menigte willen maken, heeft ny_5thavenue nog negen paar te koop. De beruchte aanrakingen van teamoranje en fotoplauw hebben een zwarte basis en stralen helder uit over de donkere achtergrond waarmee ze zijn gepaard. Na de sprong wacht een gedetailleerd uiterlijk op jullie sneakerheads, dus zorg ervoor dat je de foto's een kijkje geeft en blijf bij SneakerFiles blijven voor al je sneaker-info-behoeften.

Op dit moment verkrijgbaar met de exclusieve NSW-dealer Oneness is dit meest recente paar van de Nike Air Max 95 PRM-tape. Met een schoon, op krantenpapier gekleurd bovenwerk is dit paar kicks ook uitgerust met een aantal levendige neonlichten en een applicatie met zebraprint over het spatbord. Met dit paar toe te voegen aan de groeiende lijst van Tape-engineered AM95's, het dient zeker Nike Air Max 95 als weer een gemaakt om de populaire koppeling. Bekijk enkele extra hoeken na de sprong en zorg ervoor dat je een regel neerzet in het gedeelte Opmerkingen hieronder.

Op dit moment verkrijgbaar met de exclusieve NSW-dealer Social Status is dit zieke paar van de Nike Air Max 90 SneakerBoot. Met de SneakerBoot-collectie van NSW is dit een extra Nike Sneakers stijlniveau voor de koude maanden die voor ons liggen. Dit kleurrijke paar AM90 Boots doet het zeker. Terwijl je door de sneeuw trekt, zal het behoorlijk moeilijk zijn om de levendige details van roze, blauw en geel te missen die zich door de hele reeks heen verspreiden. Bekijk nog een paar blikken na de sprong en zorg ervoor dat je nu meteen naar de sociale status gaat om agent te worden.

Na eerder een gedetailleerde blik op het Nikes The Glove Pack te hebben gezien, lijkt het erop dat de Nike Air Zoom Flight '98 'The Glove' terug is voor nog een ronde solo-actie. Geplaatst na de sprong is alweer een snelle blik op de retro Nike Schoenen die op 12 oktober in de winkel valt. Hoewel we zowel de geschiedenis van de schoenen als de ontwerpspecificaties hebben behandeld, zullen we u allemaal sneakerheads een ander beschrijvend stuk besparen. In plaats daarvan laten we je sneakerheads kijken naar de nieuwe foto's na de sprong. Geef ze een kijkje en laat ons een regel achter in de opmerkingen hieronder.

Je hoeft niet meer bang te zijn om 's nachts of in gebieden met weinig licht te rennen als Nike het Flash Pack onthult. De collectie bestaat uit drie silhouetten, de Nike Lunarglide + 5 Shield, Nike Air Pegasus + 30 Shield en Nike Free Run 5.0 Shield. Deze verzameling high-performance hardloopmodellen bieden de hardloper optimale reflectiviteit en een algehele stijl die moeilijk over te slaan is. Kortere dagen geven aan dat het tijd is om reflecterende loopwerken toe te voegen aan die gedeelten met weinig licht. Doe mee aan het Nike Flash Pack, met de reflecterende versies voor heren en dames van een aantal van onze beste hardloopschoenen, waaronder het Nike LunarGlide 5 Shield, het Nike Free 5.0 Shield en het Nike Air Pegasus 30 Shield, onder andere. Naast reflectiviteit zijn Flash Pack-stijlen voorzien van weatherized mesh aan de bovenkant voor bescherming tegen de elementen. Met NIKEiD kun je zelfs je reflectiviteit aanpassen voor de Nike LunarGlide 5, Nike Air Pegasus 30 en Nike Free 5.0. Kies uit zes reflecterende kleuren en twee patronen voor je bovenwerk, naast andere aanpassingsopties.

Hoewel er veel aandacht is besteed Nike Air aan de aankomende komst van de Nike LeBron XI, lijkt het erop dat de Nike LeBron Ambassador VI zich opmaakt voor een mooie eigen run. Sportief, een schone mix van aardachtige bruin en groen met hints van volt over de Dynamic Flywire, is dit paar LeBron Ambassadors absoluut klaar om te schitteren. Gooi een stortvloed in van wat lijkt op een safari-achtige toepassing over de gevormde secties en je hebt zeker een colorway die zeker zijn weg zal vinden in een flink aantal sneakerheads-collecties. Bekijk nog eens goed na de Posted Image sprong en zorg ervoor dat hij vergrendeld blijft voor SneakerFiles.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you
« Previous Topic · General Discussion · Next Topic »
Add Reply

eXTReMe Tracker

gamers-evolution.net Webutation

SEO Friendly Directory


Copyright (c) Gamers-Evolution.net 2007