Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to Gamers Evolution. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as access to full version pc games downloads , customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Posted Image


Username:   Password:
Add Reply
adidas yeezy 750 boost light brown
Topic Started: May 16 2018, 02:42 AM (26 Views)
wjvhgcx
Default Avatar
Newcomer
[ * ]
Posted Image


Nu de adidas schoenen is ingesteld om morgen terug te komen, 24 juni, bekijken we nu deze nog nooit eerder waargenomen adidas Yeezy Boost 750-sample. De schoen kwam oorspronkelijk eerder in de week op en werd gedeeld door Yeezy Mafia. In tegenstelling tot de retail adidas Yeezy 750 Boost-release, is deze uitgerust met een volledig nieuwe build. De schoen graaft zijn gebruikelijke materiaal dat is vervangen door een bovenwerk van textiel. Suède detaillering bedekt het paneel en overlays, terwijl het zit bovenop een glow-in-the-dark rubberen buitenzool.


De adidas schoenen 2018 zal altijd een speciale plaats innemen in de geschiedenis van de adidas Yeezy-lijn, aangezien dit het eerste silhouet ooit was dat werd uitgebracht in het Kanye + adidas-tijdperk. Om er nu over na te denken, het is al geruime tijd geleden dat we een nieuwe versie van Yeezy Boost 750 zagen als het laatste paar dat in oktober 2016 de Chocolate / Gum colorway liet vallen. Hier is wat naar men denkt een voorbeeld Yeezy Boost 750 colorway met een gebreid textielmateriaal op de bovenkant in plaats van de traditionele suède / nubuck. Subtiele hits van suède worden vervolgens gezien op de neus en de middenvoetriem samen met een glow-in-the-dark-zooleenheid.


Extra afbeeldingen van de aankomende adidas yeezy boost blijven onthullen en het laat nu zien dat de eenheid met gomzool ook in het donker zal gloeien, wat een eerste ontwerpelement was dat te zien was op de voorbeelden van grijs / gomvariatie die afgelopen zomer 2016 is vrijgegeven Over het algemeen pronkt het suède bovenwerk van het silhouet, de opvallende mid-foot riem, veters en het kenmerkende ritssluiting systeem aan de enkel een lichtbruine afwerking, omdat het allemaal bovenop een veelzijdige lange gomzool unit rust.


Net als bij de adidas yeezy 750 boost light brown die dit afgelopen juni 2016 heeft uitgebracht, wordt een lichtbruine variant van het populaire silhouet voorgesteld om volgende maand te debuut. Net als het bovengenoemde paar en vorige iteraties wordt het silhouet gedefinieerd door een hooggesneden profiel en suede bovenste weergegeven in de lichtbruine tint. Extra details zijn perforaties op de teenendoos, een mid-foot strap, ritsen langs de enkel en een aanvullende gom-rubberen buitenzool.


http://www.damesbedoor.com/
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you
« Previous Topic · General Discussion · Next Topic »
Add Reply

eXTReMe Tracker

gamers-evolution.net Webutation

SEO Friendly Directory


Copyright (c) Gamers-Evolution.net 2007